Skip to main content

FLISEANLÆG

Hos Den Kreative Gartner har vi mange års erfaring med at udføre flisearbejde for vores kunder, som primært befinder sig i Herlev, Ballerup, Skovlunde samt de omkringliggende områder.

Vi arbejder både for private kunder og erhverv, og vi udfører alt inden for belægningsarbejde – gerne med et kreativt islæt.

Vi har specialiseret os inden for japanske haver og anlæg. Men vi udfører også helt almindeligt flisearbejde.

Fortæl os derfor gerne mere om dine tanker om flisearbejde i din have. Vi står klar til at hjælpe dig i mål.

Vi udfører alt inden for flisearbejde

Vi udfører som nævnt en lang række forskellige opgaver inden for flisebelægning.

Faktisk tilbyder vi alt inden for sten-, brolægger- og flisearbejde – alt lige fra et stort butikstorv til en havegang eller en terrasse.

Vi er desuden totalleverandør og kan derfor lægge alle typer af fliser og sten. Og så har vi selvfølgelig også det rigtige maskineri til at kunne udføre langt de fleste opgaver.

Skal vi lægge dit fliseanlæg?

Leder du efter den helt rette, professionelle brolægger til at udføre dit flisearbejde? Så kan du med fordel kontakte os.

Med vores mange års erfaring inden for branchen har vi i dag prøvet lidt af hvert, og vi glæder os altid over nye spændende udfordringer.

Lad os tage en uforpligtende snak om dit fliseprojekt. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst kommer i mål med dine ønsker.