Få en swimmingpool i haven

Selvom den danske sommer kan være uforudsigelig. Så kan en pool i haven være lige præcis det, du har brug for, når temperaturen stiger, og solen skinner.

Det er derfor også blevet mere og mere populært at få etableret en pool i haven.

Derfor tilbyder vi som anlægsfirma stor ekspertise og erfaring med anlægning af pools og badebassiner.

En pool behøver ikke have en bestemt størrelse. Vi tager altid udgangspunkt i din nuværende have og udarbejder et kreativ forslag til, hvordan du bedst kan komme i mål med dine havedrømme.

​Vores virksomhed er beliggende i Herlev, men vi kører også gerne ud til kunder i Ballerup, Skovlunde og omegn og etablerer en swimmingpool til de kunder, der ønsker dette.

Udvikling af lowcost-koncept

Vi har i samarbejder med vores partnere udviklet. hvad vi kalder for et nyt lowcost-koncept. Dette gælder både selve etableringen og den efterfølgende drift af poolen.

Dette fortæller vi gerne mere om, hvis du går og overvejer, om du skal have en pool, eller måske et havebassin i din have.

Drømmer du om at have en swimmingpool?

Uanset om du i en kortere eller længere periode har overvejen ideen om din egen private pool i baghaven. Så er vi altid klar til at hjælpe dig. Både hvad angår inspiration til poolen, størrelse og selve udførslen af arbejdet.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid til, at vi kommer ud forbi dig og ser din have.

Husk vi altid gerne giver et uforpligtende tilbud.

Ring til os
Skriv til os